Η πρωταγωνίστρια του “Μπιλ” θέλει να γίνει… μικροβιολόγος

Λίγο μετά το Πάσχα, το nohope.gr βρέθηκε στην Ελάτεια για τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους “Μπιλ” της Κωνσταντίνας Τσαπρούνη. Ανάμεσα στα γυρίσματα ξεκλέψαμε λίγο χρόνο για να συζητήσουμε με την μικρή πρωταγωνίστρια  Φαίη Κυργιοπούλου  η οποία υποδύεται την Μίνα,  κόρη του Μπιλ.

Η Φαίη είναι  μόλις εννέα ετών και έχει στο ενεργητικό της δύο βασικές συμμετοχές σε ταινίες μικρού μήκους της Κωνσταντίνας Τσαπρούνη. Παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας της η ερμηνεία της εκτός από εκπληκτική είναι και άκρως επαγγελματική.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν άρρωστη με πυρετό αλλά αυτό όπως θα δείτε και στη συνέντευξη δεν φάνηκε να την πτοεί στο ελάχιστο.

Η μικρή Φαίη  ή “Μίνα” κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας  αλλά και όση ώρα δεν γράφουν οι κάμερες του “Μπιλ” δεν σταματά να χαμογελά και να πειράζει με τις τρομερές ατάκες της τον μπαμπά της με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στην ταινία.

Είναι ένα παιδί πραγματικά χαρούμενο που οι αφοπλιστικές απαντήσεις της για την ταινία αλλά και την “κανονική” ζωή μας άφησαν…άφωνους.

Δείτε την απολαυστική συνομιλία

 

 

Η ιστορία του “Μπιλ” θα σε συγκλονίσει

Τι γυρεύει το Nohope στην Ελάτεια;

Η επίσημη σελίδα του ‘Μπιλ’