Γίνε ‘φέτες’ όσο κοιμάσαι

Μπήκε η Άνοιξη, ποια άνοιξη δηλαδή που μπήκαμε κατευθείαν στο καλοκαίρι. Οι διαφημίσεις για προϊόντα αδυνατίσματος, ινστιτούτα καλλονής, γυμναστήρια και γενικά ότι μπορεί να προκαλέσει άγχος για την εξωτερική εμφάνισή μας, χτυπάνε αλύπητα με κάθε τρόπο μέσα από την τιβί και τους υπολογιστές μας. Εντάξει είπαμε η καλή φυσική κατάσταση είναι μία… κατάσταση που λίγο πολύ όλοι μας επιθυμούμε και κάποιοι από εμάς ονειρευόμαστε να αποκτήσουμε με ένα θαύμα χωρίς κόπο.

Φαίνεται πως κάποιοι δαιμόνιοι τύποι στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, κάνοντας την έρευνά τους, ανακάλυψαν το κενό εκείνο της αγοράς που θα ικανοποιούσε την επιθυμία των απανταχού τεμπέληδων που επιθυμούν να φτιάξουν κορμί για παραλία ροχαλίζοντας.

Τι σκέφτηκαν λοιπόν; Ένα πρόγραμμα «εκγύμνασης» μόλις εξήντα λεπτών  το οποίο περιλαμβάνει 15 λεπτά στρέτσινγκ και 45 λεπτά ύπνο σε κρεβάτι με μαλακό παπλωματάκι και μάσκα ύπνου σε δωμάτιο με ιδανική θερμοκρασία υπό τους ήχους χαλαρωτικής μουσικής.

Το πρόγραμμα αυτό ονομάζεται Napercise από το Nap (υπνάκος) και το Exercise (αυτό που όλοι θέλουμε ν’ αποφύγουμε, την άσκηση). Οι εμπνευστές διατείνονται πως κατά τη διάρκεια της «άσκησης» αυτής τα οφέλη είναι πολλαπλά αφού εκτός από το ότι μαθαίνεις να χαλαρώνεις καις και θερμίδες.

Η νέα αυτή μόδα εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς κερδίζοντας φανατικούς οπαδούς ,κυρίως μαμάδες και μπαμπάδες, που στην συντριπτική πλειοψηφία τους δηλώνουν…κουρασμένοι.  Η έρευνα της αλυσίδας γυμναστηρίων που λάνσαρε την πρωτότυπη κατά τ’ άλλα ιδέα πιο συγκεκριμένα έδειξε πως το 86% των ερωτηθέντων πάσχουν από κόπωση αφού καταφέρνουν και κοιμούνται λιγότερο από πέντε ώρες ημερησίως. Σε δεύτερη ανάγνωση της έρευνας επιβεβαιώνεται ότι το γεγονός ότι «τα παιδιά είναι ευτυχία» αποτελεί ιστορικό hoax.

Το Nohope.gr  παρά την προσπάθεια του να επικοινωνήσει με το club που προσφέρει αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο εκγύμνασης, δεν κατάφερε να αλιεύσει το κόστος των μαθημάτων, ωστόσο σας συστήνει ανεπιφύλακτα αυτή τη μέθοδο εκγύμνασης. Αν σας αρέσει η ιδέα να κοιμάστε σε ένα δωμάτιο με άλλους δέκα νοματαίους και να πληρώνετε γι’ αυτό δεν έχετε παρά να ξενιτευτείτε για να γίνετε μέλη του συγκεκριμένου club  ή να περιμένετε τη στιγμή που θα ανοίξει το πρώτο franchise στην Ελλάδα. Μέχρι τότε μπορείτε να ασκήστε καθημερινά  με πάθος και χωρίς κόστος στο σπίτι σας ή οπουδήποτε αλλού, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας μέχρι να γίνετε φέτες.